Königreich-system

Dieses Thema im Forum 'Archiv Rest' wurde von *eminyılmaz* gestartet, 20 Juli 2014.

Liebe(r) Forum-Leser/in,

wenn Du in diesem Forum aktiv an den Gesprächen teilnehmen oder eigene Themen starten möchtest, musst Du Dich bitte zunächst im Spiel einloggen. Falls Du noch keinen Spielaccount besitzt, bitte registriere Dich neu. Wir freuen uns auf Deinen nächsten Besuch in unserem Forum! „Zum Spiel“
Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
  1. *eminyılmaz*

*eminyılmaz* Forenanwärter

Merhaba;

Eğer. Drakensang her zaman açıktır ve yenilik ile uyumlu bir oyun olmayı başarmış kaç oyunun ön biliyor musunuz hem de oyuncular için farklı yatırımların bazıları ve ben oyun yöneticisi için iyi olacağını düşünüyorum.

Evet, şimdi yeni bir sistem gerçekleşecek ve her şey hakkında bilgi almak için çok faydalı olacaktır ... '' Krallık'' sistemi.

Evet, oyunun tanıtımı oyuncuları yararlıdır İngiliz sisteminin birçok oynamayı düşünüyorum. , bu krallık sistemi nedir?

1 -.) Şimdi ilk etapta (örneğin, maksimum 10 kişi) İngiltere Gösterilcek için aday belli kişilerin sayısına göre adaylar içindeki tüm kullanıcılar oyunda görünür (örn. 200 Andermant yanı sıra) bir konumda oylayacak.

2 -) Her oyuncunun üyeliğinden sadece bir kez sesini bilecektir. (Yani, herkes açık ve sürekli sidecar oy peşinde).

3 -) oy verme işlemi 1 hafta sürer.

4 -) seçilen kullanıcı için bir banka tarafından oluşturulan sağ franchise.

5-Banka Andermant Barındırcak ve Andermant o kullanıcı için belirli bir sistemi) Bu kullanıcı herhangi bir zamanda aktarmak istediğiniz kişi. Bilecek (örn. Banka Andermant dokunulmaz bir tahrif yükler ve girdi miktarı konuma göndermek için kişinin adı.)

6-username) yeşil çerçeve ile beslenecektir.

7 her ay tekrarlanan ve bu uygulamayı aktive) bir kişinin tekrar Seçilemi olmaz edilecektir.

Eh, biz oyun Drakensang istediğiniz gibi uygulamalar bu tür pek çok. ya 3-5 k Ander yararlı olacağını düşünüyorsanız, yanlış anlama vardır burada sadece'' bir kullanıcı için daha düşük seviyelerde yanlış RS zorlukları ile İngiltere sistemini büyür Yüklemek ne'' gibi. Tabii bu fikir ile konuştum, ama belki sorun Ander farklı senaryolar mümkündür.

Not: yaratıcı fikirler sunarak çevreyi tartışmak, bize çevirmeden konuşalım.

Bazen gökyüzünü ve dünyayı görmek için gidin.
    Bazen bizi izliyor, yere gitmek ...

Andorsine

Hextrasher gefällt dies.
  2. xEthnic

xEthnic Lebende Forenlegende

merhaba

Das ist das deutsche forum -.-

3. laruca

laruca Forenfreak

Hallo *eminyılmaz* :)

Du bist hier im deutschen Forum .. bitte poste doch in dem Forum, das für deine Landessprache zuständig ist.

LG laruca

frogg1952 gefällt dies.
Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.